Politica de retur

Poți retura produsele comandate de pe lospacciouomo.ro în termen de 14 zile de la primirea lor fără invocarea unui motiv și fără penalitătâți.

Iată ce ai de făcut pentru returnarea unei comenzi

  • Completează și trimite online formularul de retur. În maxim două zile lucrătoare te vom contacta telefonic, prin e-mail, SMS sau Whatsapp pentru finalizarea returului .
  • Ambalează produsele în așa fel încât să nu se deterioreze pe durata transportului. Este obligatoriu să returnezi produsele împreună cu toate etichetele și accesoriile cu care au fost livrate.
  • Vei fi contactat de curier pentru ridicarea coletului.

Valoarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 10 zile de la primirea coletului returnat. Ne rezervam dreptul de a refuza rambursarea dacă produsele sunt deteriorate, modificate sau incomplete. Îți vom rambursa banii fie direct pe card fie prin transfer bancar. Din suma totala de rambursat vom reține 15 lei pentru transportul returului. Nu se pot face rambursări direct în magazine.

Te rugăm să nu returnezi produse fără să completezi formularlui de retur.

Dacă pentru retur folosești alt curier decât cel recomandat de noi vei suporta costurile de transport. De asemenea te rugăm să nu alegi opțiunea de plată ramburs deoarece nu vom accepta aceste colete.

Dacă ai întrebări, trimite-ne un email la client@lospacciouomo.ro