Politica de retur

Poți retura produsele comandate de pe lospacciouomo.ro în termen de 14 zile de la primirea lor fără invocarea unui motiv și fără penalitătâți.

Iată ce ai de făcut pentru returnarea unei comenzi

  • Completează si trimite online formularul de retur. Este posibil să te contactăm telefonic, prin e-mail, SMS sau Whatsapp în cazul în care mai avem nevoie de informații suplimentare pentru prelucrarea returului.
  • Ambalează produsele în așa fel încât să nu se deterioreze pe durata transportului. Este obligatoriu să returnezi produsele împreună cu toate etichetele și accesoriile cu care au fost livrate.
  • Lipește pe pe colet AWB-ul de retur pe care l-ai primit fie in colet fie prin e-mail.
  • Vei fi contactat de FAN Courier pentru ridicarea coletului.

Valoarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 5 zile de la primirea coletului returnat. Ne rezervam dreptul de a refuza rambursarea dacă produsele sunt deteriorate, modificate sau incomplete. Îți vom rambursa banii fie direct pe card fie prin transfer bancar. Nu se pot face rambursari direct în magazine.

Te rugăm să nu returnezi produse fără să completezi formularlui de retur.

Dacă pentru retur folosești alt curier decât cel recomandat de noi vei suporta costurile de transport. De asemenea te rugăm să nu alegi opțiunea de plată ramburs deoarece nu vom accepta aceste colete.

Dacă ai întrebări, trimite-ne un email la client@lospacciouomo.ro