Despre noi

În 1994 am început să producem costume, sacouri și pantaloni pentru export, clasicul lohn, pentru magazine din Italia, Franta, Anglia și Olanda. Exigentele clienților erau foarte ridicate și treptat ne-am însușit și noi atenția pentru detalii. Am învățat ce înseamnă tesătura de calitate și o haină bine lucrată. Fiecare pas era atent monitorizat, fiecare amanunt analizat. Nimic nu era lăsat la întâmplare, de la verificarea tesăturilor în depozit până la ambalarea costumelor pentru transport. Am ajuns să ne specializăm pe „l’abito di stile”, costumul italian, cu o construcție ușoară, confortabilă și precisă în același timp.

Următorul pas a fost sa distribuim acest tip de produs în Romania și să oferim îmbrăcăminte la același standard de calitate, urmărind „arta de a face” a croitorilor italieni.

Misiunea noastra este să imbrăcăm clientul Lo Spaccio Uomo corect, echilibrat, cu piese realizate în serii mici, care să treaca proba capriciilor sezoniere, rezistând în timp prin calitatea sartorială și pasiunea pentru detaliu, elemente susținute de un setup industrial modern și peste 100 de perechi de măini iscusite.

În linii mari, așa s-a conturat filosofia brandului Lo Spaccio Uomo: design italian, proces de producție aprobat de tehnicienii din Italia, forță de muncă din Romania.

Reinterpretarea clasicului, piesele structurate, materialele nobile și calitatea manoperei reprezintă  valorile noastre și ne mândrim să lucrăm sub sigla ‘Fabricat în România’.